LICHAAM EN GEEST DOESBURG 

de sleutel tot geluk is volledige eenheid van lichaam en geest


NIEUWS   


Het was een (heerlijke) warme zomer. Sommige van jullie bleven thuis, andere stonden voor het  eerst op een Nederlandse camping en weer anderen vertrokken naar het buitenland. Wel bleven we bezig met dat nare Corona virus en de onzekerheid over de eventuele 2e golf. We kunnen alleen maar afwachten en zo goed mogelijk voor onszelf zorgen!

Gelukkig mogen we weer naar binnen voor de yoga lessen. Vanaf 1 september starten de yoga lessen in Duiven. Nieuw zijn de Herstel Yoga lessen op dinsdagmorgen. Een yoga les voor yogi's die door een burn out;  (chronische) ziekte of een blessure, nog niet in de reguliere lessen kunnen deelnemen. 

Helaas kan ik de groepstrainingen mindfulness en ACT (mindfulness vervolg) pas weer aanbieden vanaf januari 2021. Dit in verband met het COVID 19-virus en de maatregelen van het RIVM.  Het volgen van  individuele trainingen of coaching is geen probleem.   

Ook de wekelijkse meditatie bijeenkomsten op donderdagmorgen gaan begin oktober van start.  Naast de vaste onderdelen (2 periodes mediteren), verdiepen we ons in de zoektocht naar meer jezelf te leren zijn, aan de hand van het boek 'Op zoek naar jezelf?' van Dorle Lommatzsch. 

Voor meer informatie en data: zie betreffende tabbladen

Graag tot gauw!

Marga Zoethout 


 
E-mailen
Bellen
Info